Geachte klant, Roy Ketel - Paardentandarts

Voor mij staat een korte wachttijd hoog in het vaandel. U, als klant, wilt immers  dat uw paard zo snel mogelijk behandeld wordt en verlost is van eventuele pijn of kwaaltjes.

Aangezien mijn agenda de laatste tijd overvol is, dreigde een wachttermijn die ik liever niet hanteer. Om dit te voorkomen werk ik sinds enkele maanden samen met een zelf opgeleide collega. Wellicht heeft u al eens gehoord over de cursus waarbij ik zelf mensen, op kleinschalig niveau, opleid tot professionele gebitsverzorgers. Hieruit is een samenwerking ontstaan met een van deze cursisten: Roy Ketel.

Bij deze wil ik u graag mijn collega introduceren. De bedoeling is dat Roy bepaalde adressen van mij overneemt, natuurlijk in overleg met u als klant, om zo te voorkomen dat de wachttermijn voor u te lang wordt.

 

Roy Ketel (1987), heeft in het voorjaar van 2014 de cursus ‘Paardengebitsverzorging’ als beste van de groep voltooid. Tijdens het examen werd hij, naast de beoordeling van mij zelf, beoordeeld door Dr. Marc Wacholz uit Duitsland. Beide waren we het er over eens dat Roy op een paardvriendelijke manier, het gebit perfect uitbalanceerde.

Sinds de cursus werkt Roy als zelfstandig gebitsverzorger, op locatie, nadat hij een aantal jaren heeft samengewerkt met dierenkliniek Emmeloord.

Ik sta compleet achter de behandelwijze en technieken die Roy toepast.

Graag laat ik u nog verder kennis maken met Roy via onderstaande video waarin u de behandelwijze van Roy kunt zien:

 

Voor afspraken kunt u het gebruikelijke nummer: 06-13225653 blijven bellen.
Voor eventuele vervolgafspraken met Roy Ketel kunt ook rechtstreeks met Roy bellen: 06-10159592.

Wij hopen door onze samenwerking de kwaliteit van de gebitsverzorging op een nog hoger niveau te brengen.

 

Met vriendelijke groet,

Roy Ketel & Peter Helthuis

Leave a Comment